En het nieuws wat op mijn pad kwam was de Luisterkind methode ontwikkeld door Diana Hendriks. Ik was bij het lezen meteen onder de indruk van de energetische manier van ondersteuning bieden

Ik ben Marjolein Nijdam (1961) en geboren en getogen in Delft, Zuid Holland. Partner van Fokko en trotse moeder, schoonmoeder en oma van ons samengestelde gezin.

Bewust geworden van mijn spirituele pad ben ik in de jaren negentig toen ik, om een vriendin te ondersteunen, met haar meeging naar een Reiki cursus en Reiki vervolgens ging toepassen. De rust en het bewustwordingsproces wat daar mee gepaard ging heeft mij, die altijd dacht dat het hoofd belangrijker was dan het hart, veel geleerd en gebracht. Niet dat het daarmee een gemakkelijke weg was en is, pijnlijk en confronterend zijn ook zeker onderdelen. Maar ik weet nu dat de keuzes die ik vanuit mijn hart maak wel de juiste zijn, al is niet helemaal (hoofd) helder waar het naar toe zal leiden.

Zo hebben we de beslissing durven nemen ons huis te verkopen om een reizend camper bestaan te leiden. En een paar jaar later volgde het besluit te stoppen met het werk wat we deden.

Voor mij betekende dat, na 42 jaar, afscheid van het werken in de gehandicaptenzorg, wat ik met hart en ziel gedaan heb. Door persoonlijke veranderingen en veranderingen in de zorg duurde het even voordat ik durfde in te zien dat het tijd was ook dit roer om te gooien, af te sluiten om open te kunnen staan voor iets nieuws.

En het nieuws wat op mijn pad kwam was de Luisterkind methode ontwikkeld door Diana Hendriks. Ik was bij het lezen meteen onder de indruk van de energetische manier van ondersteuning bieden, op zoveel gebieden, voor zoveel mensen, dit door middel van een afstemming en een verslag hiervan voor de aanvrager.

Ik ben de opleiding gaan volgen, diploma gehaald en hier ben ik voor al jullie afstemming (aan)vragen.

“Het is onmogelijk” zei trots
“Het is riskant” zei ervaring

“Het is zinloos” zei het verstand
“Geef het een kans” fluisterde het hart

“Het is onmogelijk” zei trots
“Het is riskant” zei ervaring
“Het is zinloos” zei het verstand
“Geef het een kans” fluisterde het hart