Project Description

Afstemming aanvragen

Kinderen

Zit je met vragen of zorgen over je kind die je zelf niet kunt verklaren, of weet je niet goed hoe je je kind hiermee kan helpen. Als ouder wil je graag weten wat er in je kind omgaat, en waar bepaald gedrag vandaan komt. Elk kind is anders, en elk kind heeft weer iets anders nodig van zijn omgeving.

Kinderen geven vaak door gedrag en emoties aan dat er iets aan de hand is. Zeker wanneer ze zich (nog) niet goed kunnen uiten, is dat de enige manier waarop ze iets duidelijk kunnen maken. Als ouder is het dan vaak gissen wat er aan de hand is, soms tot wanhoop aan toe.
Het mooie van een Luisterkind-afstemming is dat het kind zelf aan het woord is.
Jij geeft als ouder zo duidelijk mogelijk aan wat er speelt bij het kind, welke zorgen er zijn waar je oplossingen voor wilt vinden en je stuurt me een foto waar je kind alleen op staat. Doordat ik op energetisch niveau contact maak hoef je niet naar me toe te komen.

In mijn afstemming op het kind schrijf ik mee met wat het kind zelf aangeeft wat er scheelt, wat er beter kan en wat je als ouder kan doen om te helpen. Als ouder krijg je het verslag van de afstemming toegestuurd via de mail. Soms wordt op energetisch niveau direct al een verandering gerealiseerd, soms krijg je als ouder handvatten om een verandering in gang te zetten voor het kind.

Ook kan het confronterend zijn en zijn er zaken om zelf aan te pakken om de situatie te verbeteren. Juist dat maakt het zo mooi, omdat er dan van beide kanten iets opgelost wordt. De boodschap zal altijd liefdevol en oplossingsgericht zijn.
Met dit inzicht kun je dan samen aan de slag of gerichter hulp zoeken.

Is je kind ouder dan 10 jaar? Dan is het belangrijk dat hij of zij het goed vindt dat de afstemming gedaan wordt.

Wat je hart weet… en je hoofd nog niet.

2023-04-25T09:48:02+00:00

Familieverbond

Benieuwd waarom jullie als gezin bij elkaar zijn? Jullie voor elkaar gekozen hebben? Van elkaar te leren hebben?

2022-10-11T12:43:38+00:00

Kinderen

Zit je met vragen of zorgen over je kind die je zelf niet kunt verklaren, of weet je niet goed hoe je je kind hiermee kan helpen...

2022-10-11T12:48:52+00:00

Volwassenen

Loop je voor je gevoel in een vicieuze cirkel rond? Verval je steeds in oude patronen en lukt het je niet om een andere...

2022-10-11T12:54:06+00:00

Levensbrug

Zijn dierbaren niet (meer) in staat hun stem te laten horen, omdat ze overleden zijn, dementie hebben, ...

2022-06-02T09:11:58+00:00

Kinderwens

Wil je graag moeder worden maar heeft het nog niet zo mogen zijn en heb je hier vragen over...

2022-06-02T09:12:47+00:00

Huiszuivering

Heb je het gevoel dat er iets in je huis zit waar je liever vanaf wilt? Voel je in een specifieke ruimte vaak een koude...